Sidor

2010-01-22

Litet set

Min mamma beställde lite grejer som hon ska ge bort i present.
En dregglis/scarf från instruktioner på Mallachings sida

Ett par jeans och en tröja. Plus en liten uggla som får hänga på. Mönster jeans; typ eget med utgång från Meedom&Meedoms Bornetoj 0-3 år. Tröjmönster från samma bok.

2010-01-19

Döskallehängen & brallor

Vi hade sydag hos Lilla Hjärtat förra lördagen, o den här gången hann vi faktiskt med ganska mycket :) Jag sydde 4 par byxor och påbörjade ett par till... jaaa... på ca 11 timmar kanske det inte var supermycket, men det är ju massor man måste prata om åxå!
Dessa brallor och två stycken blå, samt ett par pyjamasbyxor i fordonstyg blev till under dagen&/kvällen. Tack Lilla Hjärtat för en otroligt rolig träff, längtar till nästa! :) Mönster till alla mjukisbralls; Sy sejt børnetøj av Leneé Grue & Louise Strand

Och pärlplattan har ju gjort comeback, och det är tur det, för jag hade helt glömt bort hur jäkla kul det är! Det har blivit hulkar, döskallar o massa andra intressanta figurer när familjen samlats vid pärlplattorna. Jag gjorde mig ett par döskalleörhängen som kommenterats som förstora av andra (5,5x6cm) men jag gillar dom!

Det har i princip para sytts brallor senaste tiden eftersom Viktor växer som ett ogräs.... Här ett par fodrade bralls med påsytt band på sidorna sydda för nån månad sen.... Mönster; Sy sejt børnetøj av Leneé Grue & Louise Strand.