Sidor

2008-04-08

Välkommen till världen lilla flicka!


I morse kom min väns barn till världen, en liten flicka! Välkommen lilla flickan!

Den svartvita babyboxen har åxå fått tillskott; en omlottröja i velour. Boxen innehåller nu elefanttäcke m tillhörande kuddfodral, svarta joggingbrallor och ett par fleecebyxor i ljus petrolfärg, och så denna tröja. Nu väntar jag bara på att få leverera boxen, men jag väntar såklart ännu mer på att få titta på en liten liten bebis!

Mönstret är från Ottobre 6/07, storlek 50. Prickig, mjuk o tjock velour, sidenband till knytet utanpå, bomullsband innuti. I o med att tröjan är klippt i ett enda stycke blir det lite knepigt med prickarna, de sneddar ju åt olika håll. Tror dock inte att det stör så mycket när tröjan väl är på.

Har även fått beställning på en brun ziphoodie med rosa foder till en annan tjej, aj då, måste visst beställa lite mer tyg =)

2 kommentarer:

  1. vilken underbar tröja =)
    vart hittar man sån fin velour??

    SvaraRadera
  2. även denna velour var från tanten som sålde ut rester av sin tygaffär på ett loppis i Kungsbacka. det var svärmor som handlade o tyvärr köpte hon inte mer än 0,5 m av det. Eventuellt kan det vara kalikåtyg (har speldosefågel i samma prickiga fast gult), el en "kopia" på kalikå, kommer inte ihåg vad den tillverkaren heter bara.... Hur som helst är det den bästa kvalitet på velour jag någonsin sett!

    SvaraRadera